

KenayAG NATTOKINAZA
Cena regularna:
towar niedostępny

Informacje
60 kapsułek – 60 dni stosowania
Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nie zawiera witaminy K.
- NSK-SD™ jest znakiem towarowym firmy Japan Bio-Science Laboratories.
- Ekologiczne szklane opakowanie.
- Bez GMO.
- Nattokinaza, uzyskana w drodze fermentacji soi z użyciem bakterii natto, to enzym proteazy składający się z 275 aminokwasów.
- Nattokinaza NSK-SD® wykazuje najwyższą aktywność > 20 000 FU/gram.
- Oryginalna nattokinaza - została uznana przez JHFA (Japan Health and Nutrition Food Authorization) oraz JNKA (Japan Nattokinase Association).