Producenci
ALINESS WITAMINY proADEK
60 kapsułek – 60 dni stosowania
Działanie witaminy A:
- odgrywa rolę w procesie specjalizacji komórek,
- pomaga zachować zdrową skórę,
- pomaga w utrzymaniu prawidłowego stanu błon śluzowych,
- pomaga w utrzymaniu prawidłowego widzenia,
- przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu żelaza,
- przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego.
Działanie witaminy D:
- pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego,
- wpływa korzystnie na prawidłowe wchłanianie i wykorzystanie wapnia i fosforu,
- przyczynia się do utrzymania prawidłowego poziomu wapnia we krwi,
- pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów,
- pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni,
- pomaga w utrzymaniu zdrowych kości,
- bierze udział w procesie podziału komórek.
Witamina E:
- chroni komórki przed uszkodzeniem oksydacyjnym.
Witamina K:
- odgrywa ważną rolę w budowie i utrzymaniu mocnych kości.
Dostępność: tymczasowo niedostępny
Kwas kaprylowy (60% C8) 600 mg x 90 caps - suplement diety
Suplement diety
Kwas kaprylowy (60% C8) 600 mg, 90 kapsułek miękkich
Olej MCT z kokosa
Kwas kaprylowy należy do MCT (medium chain triglicerydes), czyli nasyconych kwasów tłuszczowych o średniej długości łańcucha węglowego: od 6 do 10 atomów węgla. Kwas kaprylowy zawiera 8 atomów węgla (C8).
Podobnie jak wszystkie tłuszcze MCT charakteryzuje się prostszym niż inne rodzaje tłuszczów procesem trawienia i wchłaniania: nie wymaga udziału żółci i lipazy, wchłania się bezpośrednio do krwiobiegu, dzięki temu może być źródłem szybko dostępnej energii.
Kwas kaprylowy jest szczególnie polecany osobom o dużej aktywności fizycznej
i stosującym dietę ketogeniczną.
Kwas kaprylowy Aliness jest pozyskiwany z naturalnie bogatego ten składnik oleju kokosowego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Sulforafan z kiełków brokułu 400 µg x 100 Vege tabs
Sulforafan z kiełków brokułu 400 µg
Suplement diety ,100 tabletek VEGE
Najwyższej jakości sproszkowane kiełki brokułu (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, standaryzowane na 0,4% sulforafanu.
Sulforafan to siarkowy związek organiczny należący do izotiocyjanianów. Jego naturalne źródło to wszelkiego rodzaju warzywa kapustne – kapusta, brukselka, jarmuż czy kalafior. Najobficiej występuje jednak brokułach, gdzie uznawany jest za szczególnie cenny dla zdrowia składnik.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny